Έκπτωση 40% απο την AEGEAN SPEED LINES

Έκπτωση 40% απο την AEGEAN SPEED LINES

Η εταιρεία AEGEAN SPEED LINES θέλοντας να συνδράμει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του ATROMITOS RACE θα προσφέρει και εφέτος 40% έκπτωση στου συμμετέχοντες και 20% στα Ι.Χ. οχήματα τους, με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν από τα κεντρικά γραφεία της.
Η ίδια έκπτωση θα δίνεται και σε ένα συνοδό αρκεί το ταξίδι τους να είναι μετ' επιστροφής με το SPEEDRUNNER 3. Σε περίπτωση που επιλεγεί το πλοίο SPEEDRUNNER 3 για τη μια μετακίνηση η έκπτωση θα είναι 20% μόνο στα άτομα.
Οι ημερομηνίες που θα ισχύει η έκπτωση για την μετάβαση από Πειραιά είναι από Τετάρτη 08/07 έως Σάββατο 11/07 και για επιστροφή προς Πειραιά από Κυριακή 12/07 έως Τετάρτη 15/07.
Όροι και προϋποθέσεις:
α) Για τη χορήγηση της έκπτωσης θα είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση-πληρωμή της εγγραφής.
β) Η κράτηση των θέσεων για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, θα γίνεται με αίτημα από τους ίδιους στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Έπειτα η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής/Alpha/Eurobank/Piraeus ή με χρέωση πιστωτική κάρτας.
γ) Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους :
- 1 ώρα πριν την αναχώρηση από το εκδοτήριο μας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το SPEEDRUNNER 3 μέσα στην Πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά.
- νωρίτερα από τα Γραφεία της εταιρειας στη Γλυφάδα, που βρίσκονται μέσα στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza, Λεωφ. Βουλιαγμένης 85 & Ανθέων, 4 όροφος.
- θα μπορούν να κάνουν και Web Check -in μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας για να έχουν τα εισιτήρια τους σε μορφή Ε-ticket.