Χάρτες Διαδρομών Αγωνισμάτων Atromitos Race 2020

Χάρτες Διαδρομών Αγωνισμάτων Atromitos Race 2020

Σε αυτόν τον γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνονται τα αγωνίσματα της διήμερης αθλητικής εκδήλωσης ATROMITOS RACE SIFNOS 2020. Στον πίνακα που βρίσκεται στο κάτω μέρος, αναγράφονται όλα τα αγωνίσματα με διαφορετικό χρώμα ώστε να διευκολύνουν τον συμμετέχοντα να αναγνωρίσει το αγώνισμα του και να το εντοπίσει στον χάρτη. Οι ακριβής ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν απο τους διοργανωτές λίγες μέρες πριν την έναρξη.

Έκπτωση 40% απο την AEGEAN SPEED LINES

Έκπτωση 40% απο την AEGEAN SPEED LINES

Η εταιρεία AEGEAN SPEED LINES θέλοντας να συνδράμει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του ATROMITOS RACE θα προσφέρει και εφέτος 40% έκπτωση στου συμμετέχοντες και 20% στα Ι.Χ. οχήματα τους, με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν από τα κεντρικά γραφεία της.
Η ίδια έκπτωση θα δίνεται και σε ένα συνοδό αρκεί το ταξίδι τους να είναι μετ' επιστροφής με το SPEEDRUNNER 3. Σε περίπτωση που επιλεγεί το πλοίο SPEEDRUNNER 3 για τη μια μετακίνηση η έκπτωση θα είναι 20% μόνο στα άτομα.
Οι ημερομηνίες που θα ισχύει η έκπτωση για την μετάβαση από Πειραιά είναι από Τετάρτη 08/07 έως Σάββατο 11/07 και για επιστροφή προς Πειραιά από Κυριακή 12/07 έως Τετάρτη 15/07.
Όροι και προϋποθέσεις:
α) Για τη χορήγηση της έκπτωσης θα είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση-πληρωμή της εγγραφής.
β) Η κράτηση των θέσεων για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, θα γίνεται με αίτημα από τους ίδιους στο email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Έπειτα η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής/Alpha/Eurobank/Piraeus ή με χρέωση πιστωτική κάρτας.
γ) Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους :
- 1 ώρα πριν την αναχώρηση από το εκδοτήριο μας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το SPEEDRUNNER 3 μέσα στην Πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά.
- νωρίτερα από τα Γραφεία της εταιρειας στη Γλυφάδα, που βρίσκονται μέσα στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza, Λεωφ. Βουλιαγμένης 85 & Ανθέων, 4 όροφος.
- θα μπορούν να κάνουν και Web Check -in μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας για να έχουν τα εισιτήρια τους σε μορφή Ε-ticket.

Fearless Events
Race events that reach high expectations...

Newsletter

Fearless Events